HomeTuinatelierWat is Feng Shui?Wie ben ik?PortfolioBoekWorkshopsKant & klaar bordersContactOverig

Workshops:

Uw eigen tuin ontwerpen

Feng Shui voor uw tuin

Beplanting kiezen

Start uw tuin, nu!

Tuininspiratiebezoek Appeltern

Algemeen:

Home

Succesvol idee: De tuinontwerpworkshop bij jou thuis. Samen jouw tuin bedenken.

Volg de » workshop 'uw eigen tuin ontwerpen' wanneer u plezier wilt beleven aan het zelf indelen en sfeer geven aan uw tuin. Tuinervaring of speciale kennis is niet nodig voor het volgen van deze workshop. Mariëtte inspireert u en begeleidt u in het ontwerpproces.

Daarnaast geeft Mariëtte de » workshop 'Feng Shui voor uw tuin' om u te inspireren bij het toepassen van de elementen van Feng Shui in uw bestaande tuin. Speciale kennis of tuinervaring is niet nodig voor het volgen van deze workshop.

Nieuw! Breng samen met plantenkenner Mariëtte een » tuininspiratiebezoek aan de tuinen van Appeltern. Geniet van de mogelijkheden, maak keuzes, kom dichter bij uw smaak, bespreek uw wensen en maak een schets voor uw tuin.

In de » workshop 'Beplanting kiezen' richt Mariëtte zich samen met u op het kiezen van planten voor uw tuin. U krijgt nieuwe inzichten in het gebruik en toepassen van planten in uw bestaande tuin.

De workshop » Start uw tuin, nu! is een geweldige workshop voor de beginner op tuingebied. Samen met Mariëtte ontdekt u uw tuinwensen en de mogelijkheden voor uw tuin. U verdiept zich in kleur, plantcombinaties, materiaal, onderhouds- en inrichtingsaspecten. Met deze inspiratie start u uw tuinproject vol zelfvertrouwen.