HomeTuinatelierWat is Feng Shui?Wie ben ik?PortfolioBoekWorkshopsKant & klaar bordersContactOverig

Algemeen:

Home

Passie voor tuinen en tuinplezier

Mijn motto is: Geniet van je tuin in elk seizoen!

Feng Shui voor je tuin maakt je tuin tot een persoonlijke inspiratiebron. Je ontdekt de plekken in je tuin die jou energie geven, ik luister naar jouw tuinwensen en ik laat je graag zien hoe je je tuin vorm kunt geven zodat deze écht past bij jou en je omgeving. Feng Shui in de tuin draagt zo bij aan een levendige, harmonieuze en plezierige tuinsfeer.

Trots op mijn eerste tuinboek

Vertel me jouw tuinwensen en samen creëren we de tuin die bij jou past. Jouw sfeer in jouw tuin!

Wil je meer weten?
Lees mijn boek, gepubliceerd in 2015, en ontwerp jouw harmonieuze persoonlijke tuin. » Tuinharmonie.nl

Buitenleven (klik voor een vergroting)

Planten voor een boeiende en bloeiende tuin

Vaste planten ontbreken vaak in de moderne tuin. Dat is jammer want ze geven zoveel sfeer en uitstraling. Met een prachtige tuinborder, in de gewenste kleur en vorm, ontstaat een jaarlijks terugkerend resultaat. Jouw tuin komt écht tot leven. Dat wil je toch niet missen!
Mijn creatieve vaardigheid en uitgebreide kennis van de groei- en bloeiwijzen van vaste planten, heesters, siergrassen en bamboe zet ik spontaan en met veel plezier in om voor jou een fantastische tuin te ontwerpen. Meer over mij en mijn visie lees je op » inspiratie en passie. Bekijk ook de videoclip en de » Prezi presentatie van Feng Shui Tuin mag je zeker niet missen! Een beeld zegt immers meer dan 1.000 woorden.

Feng Shui voor jouw tuin

Feng Shui is een geschikte benadering voor elke tuin. We wonen en leven in het Westen en elke tuin kan met Feng Shui op een, in onze levenstijl, passende wijze worden benaderd. Feng Shui biedt unieke en inspirerende mogelijkheden.

Feng Shui betekent wind en water en gaat over het ervaren en laten stromen van positieve energie. Jouw tuin wordt ingericht zodat de natuurlijke energieën jou (en je mede-tuingebruikers) ondersteunen. Er ontstaat een natuurlijke basis waarin iedereen zich prettig voelt. Je wilt immers een tuin waarin je ontspanning en plezier beleeft.

Op deze site kun je lezen wat Feng Shui is en hoe het voor de tuin toegepast kan worden. Ik leg het ook graag persoonlijk aan je uit. Ben je geïnterresseerd dan lees je bij » tuinatelier wat ik voor jou en jouw tuin kan betekenen. Verder zijn de diverse » workshops allemaal gericht op jouw eigen tuin en tuinwensen. Meld je nu aan voor zo'n heerlijke creatieve dag of inspirerende middag.

Wil je nog meer weten over mij?

Communiceer met mij via » Twitter @Create_destiny
of via » Twitter @FengShuiTuin

De hashtags die ik veel gebruik zijn:
#FengShuiTuin
#NineStarKi
#tuinplezier
#succesvoorondernemers
#inspiratie

View Mariėtte Verlaan's profile on LinkedIn XING