HomeTuinatelierWat is Feng Shui?Wie ben ik?PortfolioBlogWorkshopsKant & klaar bordersContactOverig

Algemeen:

Home

Samenwerking met hovenier

Een wens om samen te werken is in vervulling gegaan. Tenslotte is een tuin- en beplantingsontwerp slechts het begin van een nieuwe tuin. De aanleg maakt de tuin tot werkelijkheid, tot een plek om te ontspannen en te genieten.
De samenwerking met Hoveniersbedrijf Jan de Bie te Dongen heeft een spontaan karakter. We werken beiden vanuit onze kennis en kunde zodat we voor u een sfeervolle tuin creëren. Nieuwsgierig?
Download » hier [4.388 KB] onze gezamenlijke folder en laat u inspireren.

Heerlijk logeeradres in Hongarije

Bezoek de website » www.rozsakertpanzio.eu voor meer informatie.

Mariėtte aanwezig op Tuinidee

Het thema van Tuinidee 2008 "Leven in balans" sluit helemaal aan bij de tuin die Mariëtte voor u kan ontwerpen. Mariëtte werkt in haar ontwerpen met een levendige en natuurrijke beplanting. Planten zijn immers de dragers van de sfeer in uw tuin en zorgen voor beleving van kleur en geur en geven uitstraling tijdens de verschillende seizoenen.

Tuinidee, de grootste tuinbeurs van Nederland, vindt elk jaar in het voorjaar plaats op drie locaties: Zwolle, Den Bosch en Goes.

Nieuwe contacten op Tuinidee

Samenwerken met gelijkgestemde mensen is heerlijk. Op deze beurs met de hoveniers en leveranciers van Dreamgarden goede contacten opgebouwd. Onder hen een kenner van het onderhoud van groen. Ik waardeer zijn bijzonder grote kennis van de voedingsstoffen die planten nodig hebben om goed te groeien en mooi te bloeien.
Ook u kunt hier uw voordeel mee doen. Op zijn website » www.tuinkenner.nl is uitgebreid te lezen welke natuurlijke voedingsstoffen beschikbaar zijn voor voeding van uw gazon, uw rozen, uw hagen en uw vaste plantenborders. Bovendien vindt u er allerlei onderhouds- en snoeitips. De webwinkel biedt, naast de voedingsstoffen, allerlei producten voor uw tuin, waaronder vlinder- en vogelhuisjes.

Mariėtte's poster in Hongarije

in Kál (omgeving Eger) J.H. Kloosterhuis International BV » www.globalplant.hu

De tekst op de poster is in het hongaars. Klik en lees
Publicatiedatum: zomer 2007

Tuinieren op kleigrond

Op de nieuws- en informatiesite www.hongarijevandaag.nl is de volgende publicatie te lezen: » Tuinieren op kleigrond.

Publicatiedatum: 23 april 2007

Tuinontwerp volgens Feng Shui

Op Digitale Stad Geertruidenberg is de volgende publicatie verschenen. » www.geertruidenbergdigitaal.nl
Publicatiedatum: 7 maart 2006
Tuinontwerp volgens Feng Shui.

Feng Shui voor de tuin

Voor de liefhebbers van tuinen is er onlangs een interessante website gepubliceerd. Op www.feng-shui-tuin.nl kunt u lezen hoe een tuinontwerp volgens de symboliek van feng shui kan worden gemaakt.
De tuinarchitect Mariëtte Verlaan uit Raamsdonksveer past de principes van harmonie en balans toe in haar ontwerpen. Zij maakt een tuinontwerp met beplantingsplan dat voldoet aan uw wensen. In haar aanpak staat u als klant centraal.
De ontwerpen stralen een aantrekkelijke en natuurlijke sfeer uit in alle seizoenen. Zij houdt rekening met groeiwijze, bloeitijden, geur en kleur. De toepassing van feng shui betekent niet dat de tuin een Chinese of Japanse uitstraling krijgt. De symboliek geeft aan hoe een goede energiestroom door de tuin kan gaan en waardoor de indeling van de ruimte evenwichtig wordt. De ontstane harmonie draagt bij aan uw geluk, toekomstperspectief, rijkdom, goede gezondheid en plezierige relaties. Uw eigen tuin is uw stukje natuur waarvan u kunt genieten, energie opdoet en waar u ontspanning vindt.
Bent u geïnteresseerd?
Kijk dan op: www.feng-shui-tuin.nl of bel 06 - 52 686 137.

Het bovenstaande artikel is ook verschenen in:

Weekblad Nieuw-Ginneken


publicatiedatum: 15-3-06