HomeTuinatelierWat is Feng Shui?Wie ben ik?PortfolioBoekWorkshopsKant & klaar bordersContactOverig

Tuinatelier:

Tuinontwerp

Beplantingsontwerp

Borderontwerp per post

Schetsservice aan huis

Tuincoaching

Europa

Uw huis te koop

Nine Star Ki consult

Projectbegeleiding

Hovenier

Loll Designs meubilair

Algemeen:

Home

Past de tuin wel bij het huis?

Levert de tuin een positieve bijdrage aan de sfeer van het huis?
Huis en tuin vormen een eenheid en samen bepalen ze de uitstraling en de verkoopwaarde van uw woning. Met een sfeervolle tuin biedt u de potentiële koper een warm welkom en ervaart deze of hij/zij zich thuisvoelt in uw huis, in uw tuin en in de woonomgeving.

Staat uw huis al langer dan 1 jaar te koop en biedt de tuin een trieste aanblik?
Lees hier waarom een investering in de tuin voor u aantrekkelijk kan zijn.

Groen loont!

Groen is een rendabele investering, weet Dirk Duijzer, directeur duurzaamheid van Rabobank Nederland. "Het is zelfs zo dat een mooi aangelegde tuin drie keer zo veel rendeert dan een dakkapel of een uitbouw. Om een woning verkoopbaarder te maken, is ons advies in sommige gevallen dan ook zeker om groen aan te leggen." Bron: congres 'Groen Loont' dat plaats vond op 27 oktober 2011 in Deventer » www.degroenestad.nl.

Hoe en wat kunt u doen?

Schakel mij in om de sfeer rond uw te koop staande huis op spectaculaire wijze te verhogen. Bespreek uw wensen en uw zorgen en samen zoeken we naar een juiste invulling. Ik zet me in om uw tuin de uitstraling te geven die past bij uw prachtige huis.

Voor dit uitdagende concept heb ik een stappenplan ontwikkeld dat ik graag met u bespreek. Zo kan ik u succesvol helpen om de verkoopkansen van uw woning te verhogen.

Ik geef graag een presentatie bij u thuis of voor meer belangstellenden op het makelaarskantoor in uw woonomgeving.

Overweeg deze unieke mogelijkheid!
» Bel me voor een afspraak of stuur een » e-mail. Als u het op prijs stelt, zend ik u gratis het boekje Groen Loont! als pdf.