HomeTuinatelierWat is Feng Shui?Wie ben ik?PortfolioBoekWorkshopsKant & klaar bordersContactOverig

Tuinatelier:

Tuinontwerp

Beplantingsontwerp

Borderontwerp online

Schetsservice aan huis

Tuincoaching

Europa

Uw huis te koop

Nine Star Ki consult

Projectbegeleiding

Hovenier

Feng Shui tuinboek (2015)

Algemeen:

Home

In Matyóföld Hongaarse klederdracht, leuk?

Mijn ambitie ligt ook in de zonnige landen van Europa.

Italië is voor mij al heel lang mijn droomland. Ik woon en werk er nu regelmatig. De tulpen en narcissen doen het voorbeeldig in de lente en oogsten bewondering en inspiratie. Ik verdiep me in permacultuur en combinatieteelt van groente, eetbare bloemen en kruiden. De wei staat vol eetbare gewassen en is een zee van madeliefjes, paardenbloemen en ereprijs. Als kind was ik al verliefd op pizza en spaghetti Bolognese en werd ik met mijn bruine ogen als een prinses benaderd door de vriendelijke mensen.
Na vele jaren kan ik nu enorm genieten van de zon, de stilte, de schone lucht, de prachtig glooiende heuvels, bloeiende boomgrote oleanders, oude olijfbomen en rijke wijngaarden. Ook de heerlijke eenvoudige pure keuken heeft me weer overtuigd: Italië is mijn land!
In de streek Toscane-Umbrië ten zuiden van het Lago di Trasimeno heb ik (hebben wij) ons droomhuis met tuin gevonden. Elke dag breng ik meer sfeer aan in de tuin en ben ik omringd door de magische rijkdom van de natuur. Genieten van 'Dolce far niente' is hier super easy!
Voor het ontwerpen van uw tuin in de omgeving van Orvieto (Umbria) houd ik mij dan ook bijzonder aanbevolen.

Spanje heeft ook een basis van waaruit ik kan werken. In de regio Alicante-Altea-Benidorm heb ik diverse contacten en kan ik gemakkelijk ter plekke een ontwerp en beplanting voor u samen stellen. Overweeg een plan per e-mail en bestel zelf uw planten bij uw plaatselijke kwekerij.

In alle genoemde landen onderhoud ik goede contacten met kwekers en tuincentra. Zo kan ik u van dienst zijn om de mooiste planten te kiezen voor uw locatie.

Heeft u een huis met tuin in Europa en wilt u er iets moois van maken? Stuur een » bericht. Ook het uitwerken van een Tuinverrassing beplantingsontwerp online per e-mail is voor diverse plantenborders in uw tuin mogelijk. Ga naar » www.marts-art.eu voor meer informatie.

Europese tuinen   Tarief Tuinontwerp   Tarief Beplantingsplan  
500-1000 m2   € 1.679,-   € 1.063,-  
1000-2000 m2   € 1.875,-   € 1.487,-  
2000-4000 m2   € 1.937,-   € 1.769,-  
Overige tarieven op aanvraag     
Tarieven zijn incl. BTW (0%) en omvatten ook het uitwerken van het tuinplan en het adviseren bij de aankoop van planten.      
Voor reiskosten vraag ik een vergoeding ter dekking van de reissom (vliegreis, bijkomende vervoerskosten en eventueel logies op locatie). Alles in overleg met de opdrachtgever.      
Your advice will be worded in English. All plants are stated by their Latin names.  
Je parle français.  
Capisco, leggo e parlo Italiano. Tutte le piante sono scritto con il nome Latino.  
Ich spreche Deutsch.  
Tudok beszélni egy kicsit magyarul.