HomeTuinatelierWat is Feng Shui?Wie ben ik?PortfolioBoekWorkshopsKant & klaar bordersContactOverig

Tuinatelier:

Tuinontwerp

Beplantingsontwerp

Borderontwerp per post

Schetsservice aan huis

Tuincoaching

Europa

Uw huis te koop

Nine Star Ki consult

Projectbegeleiding

Hovenier

Loll Designs meubilair

Algemeen:

Home

Voor de vaststelling van jouw Feng shui getallen zoek je in de onderstaande Nine Star Ki tabel je geboortedatum op en noteer je de gevonden getallen.

Wil je graag een persoonlijke uitleg van jouw/jullie Nine Star Ki getallen? Dat kan ook.
Stuur mij een e-mail met je geboortedatum en eventueel die van je partner en vermeld in het onderwerp van je e-mail » persoonlijk consult.
Een persoonlijke uitleg van Nine Star ki getallen maak ik voor € 32,- per persoon. Je krijgt een waardevol document (per e-mail) gericht op jouw/jullie kerncapaciteiten, vaardigheden en mogelijkheden.

Met een schets van jouw/jullie tuin en de positie t.o.v. jouw huis kan ik ook nog iets vertellen over het toepassen van de bagua. Ik geef dan aan op welke plaatsen in je tuin jij je prettig zult voelen en welke plaatsen voor jou gunstig zijn. Zo kun je daar zelf in je tuin iets mee doen. Voor deze twee onderdelen (persoonlijk en tuin) reken ik € 47,- per persoon.

Je kunt uiteraard ook een » workshop volgen om meer informatie te krijgen over het toepassen van Feng Shui in jouw/jullie tuin.


(Noot: Het Chinese maannieuwjaar ligt steeds tussen half januari en half februari. Hiermee is in de kalender al rekening gehouden.)

De Nine Star Ki getallenKlik op de afbeelding voor een vergroting in een nieuw venster. Klik daarna nogmaals op de afbeelding zodat de tekst leesbaar wordt.  
Jaar 1946 - 1963    


Klik op de afbeelding voor een vergroting in een nieuw venster. Klik daarna nogmaals op de afbeelding zodat de tekst leesbaar wordt.  
Jaar 1964 - 1981    


Klik op de afbeelding voor een vergroting in een nieuw venster. Klik daarna nogmaals op de afbeelding zodat de tekst leesbaar wordt.  
Jaar 1982 - 1999