HomeTuinatelierWat is Feng Shui?Wie ben ik?PortfolioBoekWorkshopsKant & klaar bordersContactOverig

Tuinatelier:

Tuinontwerp

Beplantingsontwerp

Borderontwerp per post

Schetsservice aan huis

Tuincoaching

Europa

Uw huis te koop

Nine Star Ki consult

Projectbegeleiding

Hovenier

Feng Shui tuinboek (2015)

Algemeen:

Home

In Matyóföld klederdracht, leuk?

Mijn ambitie ligt ook in de zonnige landen van Europa.

Italië is voor mij al heel lang mijn droomland. Ik wil er wonen en werken. Als kind was ik al verliefd op pizza en spaghetti Bolognese. Na vele jaren heb ik er deze zomer weer enorm genoten van de zon, de zon, de zon en de prachtige heuvels, bloeiende boomgrote oleanders, oude olijfbomen en rijke wijngaarden. Ook de heerlijke eenvoudige pure keuken heeft me weer overtuigd: Italië is mijn land! In de streek Toscane-Umbrië ten zuiden van het Lago di Trasimeno heb ik (hebben wij) ons droomhuis met tuin gevonden. Voor het ontwerpen van uw tuin in die omgeving houd ik mij dan ook bijzonder aanbevolen.

Spanje heeft ook een basis van waaruit ik kan werken. In de regio Alicante-Altea-Benidorm heb ik diverse contacten en kan ik gemakkelijk ter plekke een ontwerp en beplanting voor u samen stellen. Overweeg een plan per e-mail en bestel zelf uw planten bij uw plaatselijke kwekerij.

Ook in Hongarije ligt een stukje liefde. De taal heb ik bestudeerd en probeer ik te spreken. De rijke cultuur bevalt me en de mensen heb ik leren kennen als vriendelijk. Ik ben graag in Budapest en het Balatonmeer en de puszta bij het Tiszameer heeft een grote aantrekkingskracht. Het landschap op de puszta doet me denken aan de Peel waar ik als klein meisje speelde en hagedissen en salamanders ving. De boomkikkers vind ik prachtig om te zien en ik ben zeer gecharmeerd van de vele thermale baden. Hoe weldadig dat lekkere warme water en de rustgevende inspirerende omgeving. Zie ook » Hongaarse tuinen.

In alle genoemde landen onderhoud ik goede contacten met kwekers en tuincentra. Zo kan ik u van dienst zijn om de mooiste planten te kiezen voor uw locatie.

Heeft u een huis met tuin in Europa en wilt u er iets moois van maken? Stuur een » bericht. Ook het uitwerken van een beplantingsontwerp per e-mail is mogelijk.

Ga naar » www.marts-art.eu voor meer informatie.

Europese tuinen   Tarief Tuinontwerp   Tarief Beplantingsplan  
500-1000 m2   € 979,-   € 1063,-  
1000-2000 m2   € 1279,-   € 1487,-  
2000-4000 m2   € 1537,-   € 1769,-  
Overige tarieven op aanvraag     
Tarieven zijn incl. BTW (0%) en omvatten ook het uitwerken van het tuinplan en het adviseren bij de aankoop van planten.      
Voor reiskosten vraag ik een vergoeding ter dekking van de reissom (vliegreis, bijkomende vervoerskosten en eventueel logies op locatie). Alles in overleg met de opdrachtgever.      
Your advice will be worded in English. All plants are stated by their Latin names.  
Je parle français.  
I read Italian and learn to speak it. All plant names are Latin.  
Ich spreche Deutsch.  
Tudok beszélni egy kicsit magyarul.