HomeTuinatelierWat is Feng Shui?Wie ben ik?PortfolioBoekWorkshopsKant & klaar bordersContactOverig

Algemeen:

Home

Mariëtte Verlaan

Mijn motto voor jouw tuin is:

Geniet van jouw tuin in elk seizoen!

Vertel me jouw tuinwensen en samen creëren we de tuin die bij jou past. Jouw sfeer in jouw tuin!

Wil je meer weten?
Lees mijn boek, gepubliceerd in 2015, en ontwerp jouw harmonieuze persoonlijke tuin.
Wil je er meer over weten? Ga naar » Tuinharmonie.nl of klik op de afbeelding van het boek.Wat doet een groene omgeving voor jou?

Onderzoek toont aan dat groen in onze leefomgeving goed is voor onze fysieke en mentale gezondheid. Ook ik reageer daarop: "dat wisten we toch allang". Realiseer je dat het écht nodig is voor jezelf, je partner en je kinderen om tot rust te komen, ontspanning te vinden en te genieten. Wandelen en bewegen in een groene omgeving is goed voor je conditie en je cognitie. Lekker bezig zijn in je tuin is gezond, al is het maar een half uur per dag. In de tuin wat onkruid weghalen of bloemen plukken en schikken in een vaas draagt bij aan je plezier en je gevoel van geluk. Je aandacht gaat van je hoofd naar je handen. Je nieuwsgierigheid naar wat groeit en bloeit in je tuin wordt geprikkeld.

"Geluk is de kunst een boeket te maken van de bloemen waar je bij kunt."

Herken jezelf in je tuin. Creëer jouw unieke tuin.

De natuur kent geen kaarsrechte lijnen en doet niet aan totale eenvormigheid. De natuur ontwikkelt zich in een cyclus van seizoenen, ontstaat vanuit de natuurlijke kiemkracht van zaden en groeit en bloeit in zijn eigen ritme. Zo ontwikkelt een mens zich ook. Alles ontstaat in een natuurlijk tempo en zoekt mogelijkheden en evenwicht. Ronde vormen en gebogen lijnen komen veelvuldig voor en leiden de energie. De kracht ervan is enorm. Ervaar de rijkdom van de natuur in jouw tuin!

Hoe kan ik jou helpen met jouw tuinwensen?

Ik ben goed in het bedenken van boeiende en bloeiende tuinen. Tuinen die leven en inspireren in elk seizoen.
Vanuit creativiteit en communicatie ontstaat een tuinontwerp en beplantingsplan dat past bij jouw tuin en jouw persoonlijkheid. Ik vind het heerlijk om aantrekkelijke en natuurlijke tuinen te ontwerpen, die passen bij de mensen en de dieren die er gebruik van maken. Je zult verbaasd zijn hoeveel tuinwensen je waar kunt maken passend bij jouw tuin en budget.
Ervaar de praktijk van het genieten in jouw tuin!

Waarom Feng Shui? Wil ik dat wel?

Feng Shui is de energie die overal om ons heen aanwezig is. Harmonie in ruimte, vorm en kleur in onze omgeving creëert een bijzondere ervaring. Een mooie omgeving geeft rust en energie. Positieve energie draagt bij aan jouw welbevinden en levert inspiratie. Jouw tuin wordt een persoonlijke en aantrekkelijke ruimte. De dynamiek van de seizoenen laat zich beleven in al zijn geuren en kleuren. Daar wordt je toch blij van.

Feng Shui is een filosofie en geen hokus pokus. Het wordt veel toegepast door binnenhuisarchitecten en heeft daarin een bijzondere toepassing verworven.
Ik draag bij aan dit specialisme door het toe te passen op tuinen. Mijn kennis van planten, kleur en Feng Shui zet ik in om jou te laten zien hoe je door gebruik te maken van de kwaliteiten van jouw tuin een natuurlijke uitstraling van harmonie en evenwicht creëert die geluk en balans in jouw tuin en leven geeft.

Jouw tuin wordt jouw persoonlijke bron van inspiratie. Zoveel mogelijk van jouw tuinwensen worden meegenomen om dit resultaat te bereiken.

Wil je het beste halen uit jouw tuin? » Maak een afspraak.

Wil je verdere inspiratie vinden over mijn passie voor het creëren van een plezierige 'groene' omgeving?
Lees » TuinHarmonie-blog of » FengShuiTuin-blog en meld je aan om steeds de nieuwste berichten te ontvangen.

Feng-shui-tuin.nl biedt
harmonie in tuin en landschap vanuit de creatieve drijfveer van Mariëtte Verlaan.
Zij is initiator van Create Destiny.
Maak je dromen waar!
Durf te stralen!

Tel. 06 52 686 137  
© 2006-2023 Mariëtte Verlaan

Copyright geldt voor alle teksten, afbeeldingen, video's, presentaties en foto's op deze website.