HomeTuinatelierWat is Feng Shui?Wie ben ik?PortfolioBoekWorkshopsKant & klaar bordersContactOverig

Blog:

Inspiratie en passie

Tuincoaching videoclip

Prezi Feng Shui Tuin presentatie

Twitter

Algemeen:

Home


»  MariĆ«tte's Feng Shui tuinboek
Hoera, mijn tuinboek is gepubliceerd waarin ik mijn kennis en ervaring met Feng Shui voor de tuin deel. » Harmonie in jouw tuin met Feng Shui.
Het is een prachtig full color boek geworden met een heldere uitleg over de energetische kenmerken van Feng Shui, tuinvoorbeelden, beplantingsinformatie, duidelijke schema's, afbeeldingen en foto's en een praktische Feng Shui tuinontwerpstrategie. Een compleet nieuw inspirerend en plezierig leesbaar boek voor elke enthousiaste tuinliefhebber, ontwerper en/of Feng Shui professional.

Bestel het boek: 'Harmonie in jouw tuin met Feng Shui - Ervaar plezier, inspiratie en energie' en lees alles over het ontwerpen en aanleggen van jouw sfeervolle persoonlijke tuin.

Wil je het boek bestellen, mijn blog lezen of mij een tuin- of borderontwerp laten maken? Kijk op Tuinharmonie.nl.


» TuinHarmonie Boek en Blog
Lees alles over tuinen, tuininrichting, tuinieren, bloemen, bomen en planten. Geniet van de ervaringen en beleving die een tuin kan bieden. Doe inspiratie op en reageer op de geplaatste informatie. Meld je aan op TuinHarmonie Blog om nieuwe blog-posts direct in je e-mail te ontvangen. Veel lees- en tuinplezier!

» Feng Shui Tuin Blog
'Tuinen leven' past bij Feng Shui en de harmonie en energie die je in de tuin kunt ervaren. Tuinen die leven, brengen natuurlijke energie dicht bij je huis. Mijn achtergrond in communicatie en mijn passie voor tuinen combineer ik in Feng Shui Tuin. Vanuit Feng Shui en Nine Star Ki creëer ik samen met jou een heel persoonlijke tuin voor jou (jullie) waarin je jezelf herkent. Je ervaart jouw tuinomgeving als optimaal inspirerend en ondersteunend. Lees mee en gebruik de tips. Have fun!

Lees mijn persoonlijke ambitie en visie op » inspiratie en passie.
Bekijk zeker ook de » videoclip van Feng Shui Tuin, waarin de interactie zichtbaar wordt rond de uitvoering van het tuinbeplantingsplan, en de » Prezi presentatie van Feng Shui Tuin die laat zien hoe het ontwerpproces verloopt.

Ik wens je veel plezier met jouw tuin! Zonnige tuingroet, Mariëtte